Stories

Oostec Industrial Automation

Oostec Industrial Automation verhuisde onlangs met hun bedrijf van Almelo naar de Westermaat in Hengelo. Hoe maak je je als groeiend bedrijf klaar voor de volgende stap in je visuele uitstraling?

Voor Oostec creëerden we een nieuw logo met meer volwassenheid, dat klanten en partners op een nieuwe manier naar Oostec laat kijken. We ontwikkelden een merk waarmee we Oostec op weg hielpen naar de toekomst, en dat binnen 6 weken tijd. Startend met een kick-off van 2 uur tot aan de een vlag in de mast tijdens de opening van hun nieuwe onderkomen op 14 december. Een perfecte nieuwe start om het nieuwe logo en de nieuwe visuele uitstraling te presenteren.

Oostec’s nieuwe logo bestaat uit een woord- en beeldmerk. In het beeldmerk hebben we de “3” en de “O” gecombineerd. Deze staan voor “De Drie Wijzen uit het Oosten”, zoals ze zichzelf ook wel noemen. We maakten een vriendelijk, maar volwassen en technisch logo. We verhelderden de oranje en blauwe tinten tot krachtige kleuren en ontwikkelden de volledige huisstijl.