team-brand-specials
 • Lotte Leferink
  Lotte Leferink Grafisch Vormgever

  Lotte is één van de designers bij Brand Specials en houdt zich vooral bezig met de grafische vormgeving.

 • Sylvan Hillebrand
  Sylvan Hillebrand Media Designer

  Sylvan, Grafisch Vormgever bij Brand Specials en gespecialiseerd in Brand Design. In februari 2016 gestart als trainee en ondertussen een vaste fijne collega om samen meer te werken. Sylvan weet als geen ander mooie stijlen en creaties op het beeldscherm te toveren.

 • Stage bij Brand Specials?
  Stage bij Brand Specials? Branding & Design

  Denk jij in een creatief ontwerp, droom jij in design? Dan is Brand Specials wellicht jou nieuwe stageplek.

  Brand Specials is een creatief activatiemarketing bureau en op zoek naar aanstormend talent. Wil jij nu al samenwerken aan uitdagende opdrachten voor spraakmakende klanten? mail dan naar info@brandspecials.nl

 • Joyce Hoekstra
  Joyce Hoekstra Brand Manager / Merkstrateeg

  Joyce heeft met haar achtergrond als merkstrateeg en designer ruime ervaring op het gebied van merkontwikkeling en conceptueel design. Als Brand Manager van Brand Specials houdt ze zich dagelijks bezig met diverse merkgerelateerde vraagstukken.

 • Bas de Zeeuw
  Bas de Zeeuw Creative director

  Bas studeerde Commerciële Economie met de verdieping Marketing en communicatie aan de Saxion Hogeschool in Enschede (HEAO) van 2000 tot 2004. Tijdens zijn studie genoot hij een Traineeship bij huisstijlmanagement bureau NykampNyboer.

  Werkte tussen 2004 en 2012 jarenlang voor diverse merken (o.a. Nestlé, Koninklijke Auping, Grolsch, FC Twente, Enexis) in Nederland op gebied van actiemarketing & promoties. In 2013 startte hij zijn eigen activatie bureau Brand Specials waar de brug wordt geslagen naar promotie en activatie, vanuit een relevante marketing gedachte.

 • Special One
  Special One Extra speler

  Regelmatig stellen wij een extra speler op. Met een indrukwekkende staat van dienst en dosis ervaring. De ‘Special One’ geeft merken op een strategisch wijze vorm, dit elk vanuit een eigen discipline.

 • Lars Pols
  Lars Pols Sportmarketeer / Merchandiser

  Lars geeft invulling aan diverse (sport)marketing vraagstukken en begeleid diverse merkproducties en merchandise traject voor verschillende sport en/of event gerelateerde merken. De driehoek; sport, maatschappij en business is het startpunt voor sportmarketing.

“Entrepreneurship isn’t about selling things – It’s about finding innovative ways to improve people’s lives.”

– Richard Branson –