Slide background

Een sterk merk verdient een sterk idee

Van idee naar concept Bij Brand Specials denken we primair in ideeën, niet in producten. Als content experts in activatiemarketing en productbranding ontwikkelen wij onderscheidende concepten. Die concepten weten we haarfijn te vertalen naar producten of andere creaties die uw merk extra glans geven, doelgroepen activeren en merktrouw stimuleren. Geladen met precies de juiste emotie en gericht op de interactie die moderne merken fris houdt.

Passie en plezier Waarom we daar zo goed in zijn? Omdat we er zoveel plezier in hebben. En omdat we de beste willen zijn. Altijd en overal, op welk vlak dan ook. Die gedrevenheid is de beste ondersteuning voor uw corporate marketingactiviteiten en consumentenacties. We bedenken, ontwikkelen en produceren uw campagne met veel creativiteit.

Brand Specials helpt merken bij de juiste merkstrategie, ontwikkelt nieuwe spraakmakende activatie concepten en realiseert merkproducties.

icon_head_bs_300 Marketing & Strategie

Brand Specials heeft veel ervaring over de volle breedte van marketing. We zitten zij aan zij om de juiste strategisch keuzes te maken, waarbij we de klant en merk centraal stellen. Het gaat niet meer om traditioneel zenden, maar hoe je een merk interessant maakt voor de doelgroep. Iets wat bijzonder is, is de moeite waard om over te praten. Voordat je als brandmanager iets bijzonder wilt maken gaan daar enkele strategische keuzes aan vooraf, wij helpen u hierin richting te geven of voeren adequaat marketing activiteiten uit.

merkactivatie_bs_300Merk Activatie

Brand Specials gelooft dat het essentieel is dat de doelgroep zelf meemaakt en zelf deelneemt aan de actie of campagne. Hierbij staat de interactie en de beleving met de doelgroep centraal. Lading geven aan het merk en de kernwaarden van het merk activeren zorgt voor een unieke ervaring waarbij de doelen; loyalty, naamsbekendheid of verkoopdoelstelling worden gerealiseerd.

icon_producties_300 Marketingproducties

Brand Specials beschikt over creatieve mensen en een wereldwijd productienetwerk om marketingproducties te bedenken en te ontwerpen. Deze marketingproducties zetten activatiecampagnes extra kracht bij, want door mensen te boeien en blij te maken met premiums en andere producties, wordt aan een merk dubbel zoveel glans gegeven.

icon_shirt_bs_300 Merchandising & Brand Licensing

Brand Specials geeft veel om fanbeleving. Wij helpen bij het vergroten van de populariteit van uw merk of organisatie door het produceren en exploiteren van merk- en organisatiegerelateerde producten onder uw (potentiële) fans. Wij denken intensief mee om de creativiteit en kwaliteit van fanbeleving met uw merk of organisatie te vergroten. Tevens staan wij door ons wereldwijde netwerk erg sterk op het gebied van licenties. Wij managen het gehele licentieproces: van het moment van goedkeuring tot de productie van merchandising.

icon_regisseurs_bs_300 Regisseurs

Bij Brand Specials helpen wij graag andere bedrijven bij het uitvoeren van diverse projecten. Wij delen onze kennis en ervaring op het gebied van marketingactivatie, marketingproductie, marketingcommunicatie en alle overige gebieden waar wij van belang kunnen zijn met anderen om tot een goede samenwerking en een succesvol eindproduct te komen. Dit doen wij door het vooraf afspreken van concrete doelstellingen om het gehele proces meetbaar te maken. Samen sta je immers sterker.

brandspecials_PR_300 Public Relations

Brand Specials is gespecialiseerd in de communicatie tussen organisaties en haar doelgroepen. Het stabiliseren of het vergroten van het imago van uw organisatie is hierbij het uitgangspunt, zowel intern als extern. Het inspelen op organisatiegerelateerde trends en informatiestromen doen wij door het opstellen van persberichten, advertenties, teksten, etc. Van concept en creatie tot aan mediaselectie en distributie, wij ontfermen ons over het gehele proces. Ook het informeren over en het onderhouden van social media kanalen behoort hiertoe. Immers, uw imago wordt tegenwoordig gemaakt of gebroken op het internet.